Altijd op de hoogte van het nieuws uit de regio

Lekker uitleven tijdens Super Jumping

0

Regio - Springen is leuk en gezond. Op woensdag 28 februari, in de vakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping Schagen.

In de Spartahal, in Schagen staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden.

Super Jumping Schagen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn springkussens speciaal voor de jongere kinderen en springkussens die die uitdaging bieden aan de grotere kinderen. Zo staat er onder andere een opblaasbaar dartbord, een stormbaan, een jungle springkussen en een luchtkasteel.

Voor maar € 5,- kun je je 4 uur lang uitleven op de springkussens. Dat is inclusief gezonde snacks (fruit) en onbeperkt water. Super Jumping Schagen duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelname is op eigen risico en de ouders blijven verantwoordelijk voor de kinderen. Een begeleidende volwassene is verplicht voor kinderen die jonger zijn dan 8 jaar.

Begeleidende ouders hebben vrij toegang. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Super Jumping Schagen wordt georganiseerd door Team Sportservice Schagen, Sportfondsen Schagen en Burger Sport en Spel.

Wat is Afrit71 Schagen Vandaag Den Helder Vandaag Hollands Kroon Vandaag